Verzendbeleid

deretter werkt met grote internationale verzendbedrijven zoals FedEx, SF Express, DHL, UPS en EMS die werken met lokale koeriers - dus we kunnen direct aan uw deur leveren en we zijn er trots op dat we flat rate shipping kunnen aanbieden.

Onze levering duurt 5-14 dagen; bestel en geef het trackingnummer binnen 24 uur door, het is het verzendbedrijf en de overheid die beslissen wanneer je bestelling wordt geleverd.

Er wordt van je afgeschreven wanneer je bestelling en alle betalingen worden beoordeeld en goedgekeurd voordat ze worden verzonden en het kan enkele dagen duren voordat ze zijn verwerkt. Om creditcardfraude te voorkomen, kunnen bestellingen met onjuiste factuurgegevens of die extra verificatie vereisen, worden vertraagd en/of geannuleerd.Verzendproces
We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen (inclusief adreswijzigingen) nadat de bestelling is geplaatst. We verzenden alleen naar het adres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Je krijgt alleen een factuur voor de verzonden artikelen, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

We verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdagen of feestdagen.

We hebben gemiddeld 1-2 werkdagen nodig om je bestelling uit te voeren. Sommige artikelen kunnen er langer over doen, vooral rond feestdagen (tot 10 dagen), of als je bestelling populaire artikelen bevat waarbij er problemen zijn met de beschikbaarheid van de voorraad. Bestellingen worden verzonden zodra de beschikbaarheid van de artikelen is bevestigd.

Bij bestellingen van meerdere artikelen kunnen de producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende data aankomen vanwege de verschillende locaties van de productiepartners.Leveringen
Zodra je bestelling is verzonden, bedraagt de geschatte levertijd tussen 7 en 21 werkdagen, afhankelijk van het land of de regio. Specifieke leveringsdata worden niet vermeld of gegarandeerd.Ter informatie bieden we de volgende geschatte levertijden:Duitsland: 5-14+ dagen

*Opmerking: De bovengenoemde dagen zijn alleen schattingen in werkdagen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd, kan deretter niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste procedures voor post of douane-inklaring, feestdagen, slecht weer, arbeidsconflicten, protesten, enz. en deze onderbrekingen kunnen leiden tot vertragingen die onze oorspronkelijke leveringsramingen overschrijden.

Rechten, belastingen en andere heffingen:

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, invoerrechten en/of inklaringskosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de ontvanger. deretter heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Als een zending wordt geweigerd en geretourneerd, bent u verantwoordelijk voor alle invoerrechten en retourverzendkosten.

Douaneregels verschillen sterk van land tot land. Als je vragen hebt, raden we je aan contact op te nemen met je plaatselijke douanekantoor voor meer informatie.

Verloren/gestolen/beschadigde pakketten:

deretter is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als uw tracking aangeeft dat uw pakket is afgeleverd op uw adres en u heeft het niet ontvangen, meld dit dan en/of dien een claim in bij uw respectievelijke vervoerder.

Let op: we gebruiken de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de afleverbevestiging van de vervoerder bij het beoordelen van schade- of retouraanvragen, en het is mogelijk dat we je claim niet kunnen honoreren als deze niet wordt gemeld.Disclaimer voor onjuist adres:
Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat je een bestelling plaatst. We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt door onze verzendafdeling, kunnen we de bestelling niet terughalen om een adreswijziging door te voeren.

Feedback
We horen graag je feedback, vragen of opmerkingen. Stuur gerust een e-mail naar service@deretter.com om ons te laten weten hoe we het doen. We nemen je feedback zeer serieus en zijn altijd op zoek naar verbetering.